Sommeliérský kurz

Kód: 202
Akce Novinka
ZDARMAZDARMA 3 500 Kč –20 %
ikona úvodní obrázek
3 500 Kč –20 % 2 790 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Chcete se orientovat v nádherném světě vín? Umět správně posoudit kvalitu a bezpečně rozpoznat vadné či zkažené víno? Vědět, jak snoubit víno s jídlem, kdy jej dekantovat, do jaké sklenice nalít, jak servírovat, otevřít či uchovávat? Nebo třeba sekat hrdla šumivých vín šavlí?

Vše Vás moc rádi naučíme! Garantujeme přátelskou atmosféru, individuální přístup k jednotlivci i skupinám, profesionalitu.

Hledáte něco, co není jen další věcí, kterých má každý doma spoustu?

Sommeliérský kurz je ideálním dárkem! Jedná se o skvělý zážitek, ze kterého si účastník odnese cenné zkušenosti, praktické dovendnosti a radostné vzpomínky. 

Máme potvrzenou 100% spokojenost všech účastníků.  

Pro větší skupiny nabízíme individuální podmínky - neváhejte nás kontaktovat. 

Kurz, v upravené verzi, je také velmi oblíbeným zpestřením firemních večírků. 

Detailní informace

Prvotřídní vína
Prvotřídní vína
z rodinných vinařství
Přední certifikace
Přední certifikace
na kvalitě zpracování záleží

Detailní popis produktu

  • Ochutnáte 10 prémiových vín, z různých koutů světa včetně pravé Champagne nejvyšší možné klasifikace Grand Cru
  • Vína z malých rodinných vinařství, se kterými pracují sommeliéři michelinských restaurací
  • Na konci kurzu získáte certifikát o absolvování a láhev kvalitního vína (aby jste doma mohli trénovat)

 

  • Termíny jsou pravidelně aktualizovány a kurz bude probíhat také po celý rok 2025 (viz níže)
  • Délka kurzu: přibližně 3 hodiny

  • Místo: Klara bára Wine & Café, Čápkova 17/11, Brno 60200 

  • Kurz se koná v komfortní a příjemné atmosféře při účasti pouhých 5ti - 10ti osob, aby každý dostal maximální péči

 

Kurz je rozdělen na dvě části

1. Teoretická, ve které se např. dozvíte o historii vína, jak se vyrábí, jak číst etiketu, kde a proč jsou které odrůdy nejvíce pěstované, jak která odrůda chutná. Podíváme se na nejznámější vinařské oblasti a vína celého světa. 

2. Praktická, kde se např. za použití certifikovaných sommeliérských sad naučíme rozpoznat vadná či zkažená vína tak, abychom již nikdy nenaletěli mazaným obchodníkům, nebo jak víno uchovávat, servírovat či správně degustovat a hodnotit, podle čeho vína vybírat a snoubit s jídlem a pochutinami. 

 

AKTUÁLNÍ  TERMÍNY:

30.11.2024, začátek 9:30 .................... PLNĚ OBSAZENO

  7.12.2024, začátek 9:30 ....................  PLNĚ OBSAZENO

14.12.2024, začátek 9:30 .................... POSLEDNÍCH PÁR MÍST

18.1.2025,   začátek 9:30 .................... POSLEDNÍCH PÁR MÍST

  1.2.2025,   začátek 9:30 .................... VOLNÁ MÍSTA

Další termíny budou průběžně doplňovány.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz