Alexander Gysler
Gyslerova historie v obci Alzey (Weinheim) se datuje do roku 1450, se záznamem o vinařství z roku 1750. Větrné, chladné mikroklima Weinheimu a jeho červená půda, jemuž dominuje pískovec Rotliegend, umožňují Gyslerovi z 12 hektarů vytvořit zcela jedinečný výraz Rieslingu. Alexander převzal kormidlo od svého otce v roce 1999 a od té doby vinařství rozvinul na jedno z nejvýznamnějších biodynamických zemědělství v celém Německu. Vinařství vede společně se svou ženou Heike a matkou Renate. Jeho první ročník obdržel čestnou cenu od státu.
Jeho vinice se nacházejí ve weinheimských lokalitách Hölle, Kirchenstück, Kapellenberg a Mandelberg, přičemž jeden pozemek se nachází v oblasti Alzey. Hrozny se sklízí ručně a kompostování a krytí plodiny se staly nedílnou součástí zdraví vinic.
V roce 2004 začal Alexander Gysler přecházet na organické zemědělství.
Rok 2007 byl prvním certifikovaným ekologickým ročníkem.
Od roku 2008 je Alexander Gysler držitelem biodynamické certifikace společnosti Demeter.